Velkommen til Navlen.dk

Navlen.dk er oprettet og sat i drift 1. marts 2012 og drives af virksomheden DIKAS.

Formål:

Formålet med siden er at give brugbar information om den menneskelige krop herunder sygdomme, lidelser, kosmetisk og generel information.
Vi analyserer os frem til emner der er stor efterspørgsel (søgninger) på og skriver herefter kvalitets information om det valgte emne.

Navnet:
Vi har valgt det livsbekræftende navn “Navlen” da denne er nærringskilden til nyt liv og samtidig er kroppens centrum. Vi er din kilde til nyttig information og kan samtidig prale af at være internettes navle.

Navlen følge wikipedia: “I flere kulturer forbindes navlen med kvindens frugtbarhed og hos begge køn generelt med erotik. Navlen er også et af de organer, der anvendes til piercinger. Navlen opfattes som et centrum for indiviet, hvoraf metaforer som navlepilleri er opstået.”

Finansiering:
Der findes også en grad af navlepilleri her på siden, da siden finansieres ved reklameindtægter og har til formål at give overskud. Kvaliteten af vores indhold prioriteres dog før indtægt, men emnerne vælges ud fra en generel efterspørgsel (Søgninger).

Indhold:
Der vil i takt med at vi får analyseret emner og skrevet flere artikler komme flere artikler / emner i vores kartotek.

DIKAS:
Firmaet DIKAS ejes og drives af Kasper Hvid Voldstedlund.

DIKAS har tidligere drevet salgsside af kosmetik og aloe vera produkter på plejeprodukter.dk og udarbejdet informations siderne (med fokus på salg af produkter fra siden plejeprodukter.dk): aloeveratandpasta.dk, aleoverapropolis.dk, joycesmykker.dk og fritids-jobbet.dk

CVR/SE: 25681363
FIRMA: DIKAS
TLF: +45 28311968

Spørgsmål:
Skulle du have spørgsmål eller ønsker til hvilke emner der skal skrives om modtager vi gerne input på emailadresse: [email protected]
Vi analyserer herefter hvorvidt emnet har interresse og værdi for navlen.dk.

Vi glæder os til at kunne levere viden til dig der søger.

Kasper Hvid Voldstedlund - ejer af Navlen.dk

Med Venlig Hilsen
Navlen.dk /v Kasper Hvid Voldstedlund