Hårfjerning | Øget hårvækst

Anbefaltet produkter til hårfjerning:

VaniqaHårfjerning

køb herkøb her

Hvad er øget hårvækst?

Øget hårvækst er en øget vækst af hår på krop eller i ansigt som oftes kræver en hårfjerning.

Øget hårvækst inddeles i 2 typer:

Hirsutisme:
En øget hårvækst hos kvinder på kropsområder hvor hårvækst normalt kun er forbeholdt mænd (eksempelvis vækst af skæg og hår på brystet).

Hirsutisme kan opstå grundet bivirkninger ved medicinering med eksempelvis p-piller, testosteron, anabolske steroider, binyrebarkhormoner, hormonbehandlinger eller grundet hormonelle forstyrrelser i eksempelvis binyrer eller æggestokke.

Områder hvor unormal og uønsket hårvækst oftest kan opstå hos kvinder:
- Skægvækst
- Brysthår
- Kraftig kønsbehåring der vokser op på maven

Uønsket hårvækst kan også opstå helt naturligt uden at dette nødvendigvis er en lidelse. Der findes mange produkter på markedet til kvinder til at fjerne uønskede hårvækst, men er der tale om en kraftig og unaturlig øget hårvækst er de almindelige midler til hårfjerning ikke altid tilstrækkelig og kan kun fungere kun som en midlertidig løsning.

Almindelig hårvækst der ønskes fjernet kan med fordel fjernes med hårfjerningsprodukter som voks, barbering, epilering, hårfjerningscreme m.f.
Husk dog at anvende mindre “skrappe” produkter ved hårfjerning i bikini-linjen eller ved intimbarbering.

Hypertrikose:
En øget hårvækst på kropsområder hvor der normalt kun forefindes en mindre hårvækst.

Hypertrikose er som oftest geografisk (afstamning fra mellemøsten, sydasien eller Middelhavet) og arveligt bestemt , men kan også opstå på samme måde som hirsutisme.

Hvordan behandler man øget hårvækst ? | Hårfjerning


 

Behandlingen er ens for begge typer af øget hårvækst, nemlig i første omgang at “stoppe ulykken” ved at stoppe med at tage den bivirkningsgivende medicin eller at behandle årsagen til den øget hårvækst.

Efterfølgende kan man benytte de mere traditionelle og almindelige midler til brug for hårfjerning (voks, barbering…).Vaniqa

Det er også muligt at behandle lidelsen med receptpligtige piller som har en modvirkende effekt på mandlige kønshormoner, eller receptpligtig creme som eksempelvis produktet vaniqa som kan købes online på danske euroclinix ved godkendelse af en online lægekonsultation:

 Laserbehandling er en mere permanent og efterhånden eftertragtet metode til hårfjerning hvor hver enkelt hårsæk brændes væk for at sikre at håret ikke gror ud igen i det behandlede område. Der kan i nogle tilfælde søges om tilskud til laserbehandling for en unaturlig øget hårvækst.

Skriv et svar